Siirry sisältöön
SUP-laudat, Lestijärven kunta
Alkaen 15,00 € / 3 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Visit Lestijärvivisit@lestijarvi.fi0401549624Y-tunnus:0180774-6Kauppiaan ehdot

Vuokraa SUP-lauta viikonlopuksi tai muutamaksi tunniksi!

SUP-laudan vuokraan kuuluu lauta, kelluntaliivi, mela, karkuremmi, pumppu, täyttöohjeet ja vesitiivis kännykkäpussi. Laudat ovat korkealaatuisia, kevyitä ja ilmatäytteisiä, ja sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle.
Suppailu tapahtuu aina vuokraajan omalla vastuulla. Alle 15v huoltajan kanssa! Lautoja on vuokrattavissa 3 kappaletta. Rentouttavia suppailuhetkiä!

Nouto

SUP-lautojen nouto tapahtuu omatoimisesti Igloohome lukon avulla Palolan kiinteistön varastosta. Avaimet löytyvät PIN-koodilla lukitusta avainlaatikosta, joka roikkuu varaston ovessa. Kun olet maksanut välinevuokran saat sähköpostiisi viestin, jossa on PIN-koodi avainlaatikkoon ja tarkemmat nouto-ohjeet 10 min ennen varauksesi alkua. Huomioithan, että jos vuokraväline rikkoutuu tai myöhästyt vuokravälineen palautuksesta, sinun tulee ilmoittaa asiasta välittömästi numeroon 0401549624.

Välinevuokrausvarasto sijaitsee vanhan palvelutalon rakennuksessa osoitteessa Jukolantie 2, 69440 Lestijärvi. Varaston tunnistat ovessa olevasta kyltistä, jossa lukee ”välinevuokraus – varasto 1”. Oven vieressä on ohjeet avainlaatikon käyttöön ja avaamiseen. Ohjeet avainlaatikon käyttöön löytyvät myös osoitteesta: https://visitlestijarvi.fi/valinevuokrauksen-ohje/

HUOM! Sup-lautoja palauttaessasi, ETHÄN PAKKAA MÄRKIÄ SUP-LAUTOJA SÄILYTYSPUSSEIHIN! Jätä laudat kuivumaan varastohuoneeseen mahdollisimman ilmavasti.

Vuokrausehdot

1.    Välinevuokraus tapahtuu aina vuokraajan omalla vastuulla.

2.    Mikäli vuokraaja luovuttaa välineet kolmannen osapuolen käyttöön, vuokraaja on edelleen vastuussa vuokrausehtojen täyttymisestä.

3.    Vuokraaja on velvollinen käsittelemään vuokraamiaan välineitä huolellisesti ja siten, että ne eivät vahingoitu tai katoa. 

4.    Vuokrattuja välineitä saa käyttää vain niille tarkoitetun käytön mukaisesti ja niille soveltuvissa vesissä/maastoissa, joissa ei ole kivikkoja tai muita esteitä, jotka voivat vahingoittaa välineitä.

5.    Vuokraaja on velvollinen viipymättä ilmoittamaan vuokranantajalle välineiden katoamisesta, välineille aiheutuneista vahingoista tai välineissä ilmenevistä vioista.

6.    Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon niiden käyvän arvon mukaisesti.

7.    Välineet on palautettava viimeistään vuokrausajan päättyessä.

8.    Mikäli vuokraaja palauttaa vuokravälineet myöhässä tai jättää ne kokonaan palauttamatta, vuokraaja voi periä lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka.