Siirry sisältöön
Hääjuhlat Peuran Polun maisemissa

Salamajärven kansallispuiston äärellä sijaitsee erämaisesa tunnelmassa 100 hengen juhliin soveltuva Pikku Peura. Käytämme erityisesti riistaa ja lähialueen kala- ja lihatuotteita myös häissä, mutta ruokalista loihditaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Voit varata juhlaväelle majoituksen ihan vierestä Valkeijärvenleirintäalueen hirsihuviloista, muutaman kilometrin päästä viihtyisästä Karkausmäen kammarista paljun ja perinteisen saunan kera tai muista alueemme mökeistä.

Tiloissamme on anniskeluoikeudet ja hääjuhlaan suunnitellaan aina yhdessä ruokajuomat, juhlailta voikin jatkua myös tanssin tai karaoken merkeissä. Kysy tarjous myös ohjelmasta.

Tilavuokra alkaa aina perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 12. Hintaan sisältyy loppusiivous ja henkilökuntaa riittävä määrä tarjoiluun. Juhlan tilaaja voi koristella tilan omilla koristeilla ja kukilla, pöytien ryhmittelyäkin voidaan muuttaa toiveiden mukaisesti.

Tilavuokra sisältää myös kuohuviinimaljat alkuun 100 hengelle sekä alkoholittoman Halsuan viinitilan poreilevan lehtikuohun.