Siirry sisältöön

A' la Miina on yhden kokin kotikeittiö. Tiedätkö ne illat, joiden ei toivoisi koskaan päättyvän? Ruoka joka hivelee kaikkia aistejasi, viini maistuu poikkeuksellisen hyvältä, hyvä seura, jota olet kaivannut. Tämän tunnelman ja vieraanvaraisuuden A' la Miina haluaa jakaa teille.

A' la Miina kunnioittaa luonnon sesonkeja. Ruoka on puhdasta, tulee läheltä ja se on käsityötä. Lähiruokaa ja luomua käytetään silloin kun se on hyvän makuista. Villiyrtit ja metsän antimet kerätään itse.

Tervetuloa kokin kotiin nauttimaan välittömästä tunnelmasta, hyvästä palvelusta sekä ruoasta, jolla on tarina. 

Haluaisitko nostaa tai ylläpitää työyhteisösi tiimihenkeä tai viedä asiakkaasi luontoneuvotteluun? A' la Miina hoitaa tarjoilut myös nuotiolla nokipannukahveista hampurilaisaterioihin. Myös pientä ohjelmaa.

A'la Miinasta saat uniikin ja herkullisen kakun ja vaikka kaikki juhlatarjottavat jokaiseen tilaisuuteen. Tuotteet ovat alusta loppuun käsin tehtyjä ja yksilöllisiä, juuri sinulle tehtyjä, olitpa yksityinen henkilö tai yritys. Tuotteet valmistetaan aina suurella intohimolla, huolellisuudella ja aidoilla raaka-aineilla. - Etukäteisvaraus välttämätön.

Lisätietoja www.alamiina.fi tai +358408278362
A´la Miina