Siirry sisältöön

Inspiroidu ja koe elämyksiä Villa Elbassa!

Sijainti meren äärellä, luonnon keskellä mahdollistaa monenlaista toimintaa, myös majoitusta. Elbassa järjestetään ammattitaidolla kokouksia, seminaareja, erilaisia juhlia, leirejä ja aktiviteettejä luonnossa, niin yrityksille kuin yksityisillekin. Häät Elbassa, meren äärellä on kesäviikonloppujen vakio. Elban parkkipaikalta pääsee suoraan luontopolkua pitkin erilaisiin kohteisiin, mm. lintutornille ja Harrbådan majakalle, joko ohjatusti tai ilman ohjaajaa. Uusimpia ohjelmapalveluita ovat Sup-lautailu, Fatbike -pyöräily ja joogaa, joko pihapiirissä tai metsässä. Latukahvila MonoCafe on auki hiihtäjille ja muille kuntoilijoille la-su 11-16 hiihtokauden loppuun.

Elban luontokoulun Kummiluokkatoiminta mahdollistaa koululaisten tutustumisen luontoon, Elban pedagogien ohjauksessa! Koululaisten kesäleiriperinne Elbassa on pitkä.

Yrityksille järjestetään työhyvinvointipäiviä ja joulujuhlia.

Elban keittiö on monipuolinen ja on mukana mm. ResQ -toiminnassa. Koska Elba on Suomen kansainvälisin nuorisokeskus, he ovat tottuneet valmistamaan erilaisia ruokia etniset taustat huomioon ottaen. Elbassa toimitaan Green Key -periaatteiden mukaisesti.  Green Key -merkin saaminen edellyttää, että hotelli tai muu majoitusalan yritys täyttää Green Key -ympäristökriteerit. 

Lisätietoja täältä.