Siirry sisältöön
Valkeisjärven leirintäalue, Lestijärvi

Valkeisjärven leirintäalue

Valkeisjärven leirintäalueelta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja. Vuokrattavana on monenlaisia ja kokoisia mökkejä sekä Valkeisen, Ruonasen, että Kivijärvenkin rannalla. Mökkien koot vaihtelevat 12 henkisistä hulppeista huviloista, pieniin suloisiin kalastajan mökkeihin, joihin mahtuu neljä majoittumaan. Tekemisestä ei takuulla tule puutetta sillä, Valkeisen leirintäalueelta löytyy tekemistä mini- ja frisbeegolfista patikointiin ja kalastukseen. Suosittu Peuran Polun retkeilyreitistö kulkeekin Valkeisen läpi. Valkeisjärvessä on myös upea, kristallinkirkas vesi, johon pääsee uimaan valkealta hiekkarannalta. Kirkasvetinen Valkeisjärvi syntyy 16 eri lähteestä järven pohjassa. 

Valkeisjärven leirintäalue tarjoaa virkistystä jokaisen tarpeisiin! Kalastele, majoitu, hemmottele itseäsi turvesaunassa, polskuttele maakunnan parhaalla uimarannalla, patikoi porukalla Peuran polun sydämessä tai tule nauttimaan terassikaraokesta!

Leirintäalueella on 11 mökkiä. Kaikki mökit sijaitsevat korkeintaan 200 metrin päästä rannasta ja noin 200 metriä päärakennuksesta. Alueella on 50 sähköllistä asuntovaunu-/autopaikkaa ja lisäksi 20 ilman sähköä. Suurin osa paikoista sijaitsee rannan läheisyydessä. Valkeisjärven leirintäalueella on myös kokoustila käytettävissä eri tilaisuuksiin.

Leirintäalueelta on hyvä yhteys retkeilyreitti Peuranpolulle. Lähistöllä on hyvät sieni- ja marjamaastot. Valkeinen on erittäin kirkasvetinen ja lähdepohjainen virkistyskalastusjärvi. 

Alueelta löytyy mm. minigolf sekä frisbeegolf. Tarjolla on myös muita aktiviteetteja niin lapsille kuin koko perheelle. 

Alueella on ravintola.

Lisätietoja Valkeisjärven leirintäalueen kotisivuilta täältä.

Yhteystiedot 

Puhelin: +358405366931 

Nettisivut: https://valkeisjarvenleirintaalue.fi/