Siirry sisältöön

Viikinkiajasta lähtien Karhulahden tilan aluetta ovat eränkävijät käyttäneet levähdys- ja läpikulkupaikkana.

Nykyisin Karhulahden tilalla on panostettu luonnonmukaiseen hevosmatkailuun. Tilalla on mahdollista ratsastaa kentällä, maastossa ja järvessä. Ratsastus aloitetaan aina talutuksella. Maastoon lähdetään ratsastamaan tilan pihalta. Ratsastusreitit kulkevat villissä suomalaisessa luonnossa, Halsuan erämaassa.

Majoittumiseen on käytössä perinteinen rantamökki ja -sauna. Tilan päärakennuksessa on myös majoittumistiloja matkailijoille. Rantasauna on puulämmitteinen ja uimaan voi pulahtaa Halsuanjärveen kesällä ja talvella. Ratsastusleirejä järjestetään kesäisin ja talvisin. Syksyisin järjestetään sieni- ja marjasafareita. Ruokailujen raaka-aineet haetaan perinteitä kunnioittaen läheltä, mielellään lähimetsästä. Vierailu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hevoset ja villi luonto ovat toiminnan perusta. Karhulahden tila tarjoaa elämyksiä asiakkailleen hevosten ja luonnon avustuksella. Kärryajelut ponin kanssa ovat suosittuja. Talutus- ja avustettu ratsastus sopivat kaikille. Karhulahden tilalta löydät Suomenselän rehevien rantojen ja karujen erämaiden yhdistelmän, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä.

Lisätietoja Karhulahden tilan kotisivuilta täältä.