Siirry sisältöön

Lomailijan keidas keskellä Keski-Pohjanmaata. Leirintä- ja asuntovaunualue, lomamökkejä, ravintola ja aktiviteetteja Halsuanjärven rannalla.

Halsuanjärvi tarjoaa ympäri vuoden virkistystä ja ajanvietettä, kalastuta, uimista, moottorikelkkailua tai hiihtämistä, minigolfia tai lentopalloa. Campingalueella on kaksi saunaa järven rannalla sekä useita grillauspaikkoja. Voit tulla tänne asuntovaunulla tai -autolla, mökkejäkin on vuokralla ja alueella voi myös telttailla. Alueemme hiekkaranta on kuuluisa viihtyvyydestään ja sopivuudesta lapsillekin. Jos haet hiljaisuutta tai ihmisiä, erämaata tai rantalomaa, löydät ne kaikki täältä. Ravintola palvelee anniskeluoikeuksin. 

Halsuan kunnan alueella on useita retkeilypaikkoja, johin voi päiväseltään tutustua, kuten upea rakkakivialue Töppösen luolikot ja Soidinkallio luontopolku. 

Lomamökit:
Mökit 1-9 on varustettu 2-4 vuodepakalla, jääkaapilla ja kahvinkeittimellä. Mökeissä 10-12 on parivuode & vuodesohva, sekä juokseva vesi. Kaikki mökit on kalustettuja niissä on pieni terassi, sekä sähkölämmitys. Mökit 10 ja 12 voidaan myös yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi isommalle porukalle.

Lisätietoja Camping Halsuan Helmi verkkosivuilta