Siirry sisältöön
Lovelammen kodan kohdereitti 5,4 km, Halsua

Lovelammen kodan kohdereitillä kuljet pitkoksilla upeissa suomaisemissa luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta nauttien. Reitti on osa Soidinkallion luontopolkua.

Lovelammen kodalle kulkeva kohdereitti Halsualla kulkee upeissa suomaisemissa ja metsän siimeksessä  luonnon rauhassa ja hiljaisuudessa. Mieli lepää ja voit vain kuunnella luonnon ääniä tällä 2,7 km suuntaansa olevalla koko perheelle sopivalla kohdereitillä. Perillä Lovelammella sijaitsee yksi maakuntamme isoimmista kodista, mikä mahdollistaa retkeilyn isommillekin ryhmille ja vaikka kokouksen pitämisen kodassa. Kodassa on tulisija kuten myös ulkona kodan takana lammelle päin. Pihassa on myös huussi. Reitin lähtöpiste sijaitsee metsäautotiellä, mihin reitille ohjaava viitoitus Köyhäjoentieltä. Reitti on hyvin merkitty ja pitkokset yli suoalueiden ovat hyvässä kunnossa.

Lovelammen kodan kohdereitti on osa Soidinkallion luontopolkua. Voit tilata opastuksen tai retkiruokailut Soidinkallion kierrokselle tai jollekin sen osalle, Lovelammen kodalle tai Soidinkallion laavulle. Lisätietoja Raunolta 0400 761 738

Reitti on suosittu myös talviaikaan.

Lisätietoja ja kartta Lovelammen kodan kohdereitti