Siirry sisältöön

Laajalahden luontopolku Kokkolassa on helppokulkuinen rengasreitti upeassa rantakaislikossa ja kangasmetsikössä. Tältä Kokkolan suositummalta ulkoilualueelta löydät myös frisbeegolfradan sekä uimarannan.

Laajalahden luontopolku sijaitsee Kokkolan ehkäpä suosituimmalla ulkoilualueella. Täällä upeat rantakaislikot, pitkät hiekkarannat sekä kaunis kangasmetsikkö houkuttelevat retkeilemään ympäri vuoden. Luontopolun varrella on tietoa alueen luonnosta, lintutorni mistä upeat näkymät lahdelle, lintupiilo, katselulava sekä nuotiopaikka. Upeassa rantakaislikossa kulkee helppokulkuiset ja hyvässä kunnossa olevat pitkokset mitkä helpottavat kulkua. Luontopolun lähtöportti sijaitsee p-paikan välittömässä läheisyydessä. 

Laajalahti uimarantoineen ja kuntopolkuineen on Kokkolan suosituimpia virkistysalueita ja ympärivuotisessa käytössä. Uimarannalle lähtee p-paikalta leveä esteetön pitkospolku. Luontopolun lisäksi löydät rannalta grillikatoksen, pukukopit ja lintutornin. Kokkolan uusin ja paljon kehuja saanut frisbeegolfrata löytyy myös Laajalahdesta. Alueella talvisin myös hyvät hiihtoladut.

Lisätietoja ja kartta: Laajalahden luontopolku