Siirry sisältöön

Lämpimästi tervetuloa tarinapajoihin!
Stooripuu - ja Tarinapolku- tarinapajat
28.– 29.1. etäyhteydellä
25.-26.3. Pelimannitalolla Kaustisella


Lämpimästi tervetuloa mukaan Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe -hankkeen järjestämään tarinapaja valmennuskokonaisuuteen 28.-29.1. etäyhteydellä tai 25.-26.3. paikanpäällä Kaustisen Pelimannitalolla. Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Varsinkin elämysaloilla toimivat yritykset tarvitsevat tarinallistamista innostavan ja sitouttavan kokemuksen tuottamiseen asiakkaille! 

Ensimmäisessä tarinapajassa perjantaina 28.1. klo 15–20 pääset työstämään oman toimintasi tarinaelementtejä Stooripuu-menetelmän avulla, päivän päätteeksi laadit oman yrityksesi ydintarinan ensimmäisen version. 

Toisessa pajassa lauantaina 29.1. klo 9–15 lähdemme hyödyntämään ydintarinan elementtejä yhden valitsemasi elämyksen tarinallistamisessa. Tässä hyödynnetään Tarinapolku-työkalua. Voit osallistua toiseen päivään, vaikka et pääsisikään perjantain pajaan mukaan.

25.–26.3. tarinapajan sisältö ja aikataulu on samanlainen, mutta silloin pystymme toivon mukaan olemaan paikan päällä. Voit osallistua joko tammikuun- tai maaliskuun tarinapajaan, mutta halutessasi voit kerrata sekä hioa tarinaasi, ja osallistua molempiin.  

Tarinakätilönä ja kouluttajana toimii Visit Finland Akatemian kouluttaja ja tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen paras asiantuntija Suomessa. Hän on kirjoittanut palkitun tietokirjan kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä. Tarinakoneen asiakkaina mm. Santa’s Hotels, Hullu Poro ja Lumiukkomaailma. Lataa ilmainen tarinallistaminen opas: www.tarinakone.fi 

Ilmoittaudu 17.1. mennessä tammikuun tilaisuuteen ja 14.3. mennessä maaliskuun
tilaisuuteen mari.keiski@kosek.fi. Valmennuskokonaisuus on maksuton, mutta
peruuttamattomista poisjäänneistä perimme 50 €.

Maaliskuun työpajaan osallistuminen edellyttää koronapassia. Osallistuthan vain täysin terveenä.