Siirry sisältöön
Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa #ReittienKP

Kokkolanseudun Kehitys Oy:n hallinnoima Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa -hanke on saanut aikaan valtavan nousukiidon Keski-Pohjanmaalla matkailun saralla. Keski-Pohjanmaan matkailuyrittäjien yhteishenki on loistava, yrittäjien kasvuhalu kova ja yhdessä tekemisen tahtotila vahva. Yhdessä olemme vahvempia ja luomme yhteisen ja yhtenäisen matkailualueen, joka on helposti matkailijan ja paikallisen kulkijan koettavissa. 

Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaiheen hankkeen tavoitteena on keskipohjalaisten matkailuyritysten kehityksen ja kasvun tukeminen, sekä keskipohjalaisen luontomatkailun yhteisnäkyvyyden ja vetovoiman lisääminen. Kehitystä tuetaan yritysten tuotekehitystä, tuotteiden ja palveluiden laatua sekä digitaalisten myyntikanavien käyttöönottoa tukemalla. Yritysten välinen verkostoituminen tuo mahdollisuuksia keskinäiseen sparraukseen ja yhteisten tuotepaketointien luomiseen. Keskipohjalaisten luontomatkailun mahdollisuuksia nostetaan esille yhteisellä näkyvyydellä ja erilaisten markkinointikanavien kokeiluilla. Hankkeen jälkeen yritysten liiketoiminta on kehittynyt ja työllistävyys parantunut, yritykset toteuttavat markkinointitoimenpiteitä yhdessä ja KeskiPohjanmaan luontomatkailun vetovoima on kasvanut. 


Lisätietoja: 
Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe #ReittienKP
Mari Keiski
projektipäällikkö
Kokkolanseudun Kehitys Oy
044 7809 715
mari.keiski@kosek.fi 

Hankkeen toteutusaika:
vaihe II 1.10.2019-30.9.2022
(vaihe I 1.4.2017-30.9.2019)

Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe rahoitetaan Keski-Pohjanmaan liiton myöntämällä EAKR rahoituksella sekä Keski-Pohjanmaan kuntien kuntarahaosuuksilla.