Siirry sisältöön

Stanna upp en stund, ta en paus från den hektiska vardagen och njut av allt som naturen och närturismen har att erbjuda. Turistföretagarna i Mellersta Österbotten presenterar sina mångsidiga tjänster och sin kompetens genom att bjuda dig på oförglömliga upplevelser.

Vi vill nu utmana dig att bekanta dig med tjänsterna och närnaturen på listan med temana #TuePaikallista, #VisitKeskiPohjanmaa, #ExploreMyRegion och #RetkihaasteKeskiPohjanmaa. Testa hur många företags tjänster och besöksrekommendationer du hinner bekanta dig med redan nu i sommar. Du blir garanterat positivt överraskad!

När du har slutfört någon av utmaningarna, posta dina upplevelser på sociala medier med hashtaggarna #VisitKeskiPohjanmaa och/eller #RetkihaasteKeskiPohjanmaa samt #ExploreMyRegion. Du kan också använda andra lämpliga hashtaggar endera på Facebook eller på Instagram (kom ihåg att posta offentligt). Du kan också delta genom att skicka in en ifylld lista till Karlebynejdens Utveckling Ab/ReittienKP, Ristrandsgatan 1, 67100 Karleby senast den 31 augusti.

Bland alla som deltagit fram till slutet av augusti lottar vi ut produktpaket från de företagare som deltagit i utmaningen. Vinnarna offentliggörs på sociala mediekanaler för det företag som bidragit med priset samt på ReittienKP-projektets sociala mediekanaler.

Listan till utmaningen att bekanta dig med tjänsterna hittar du här.