Siirry sisältöön

Pysähdy hetkeksi, unohda arjen kiire ja nauti kaikesta, mitä lähiluonto ja –matkailu tarjoavat. Keski-Pohjanmaan matkailuyrittäjät esittelevät monipuolisia palveluitaan ja osaamistaan kutsuen sinutkin mukaan unohtumattomiin elämyksiin.

Haluamme nyt haastaa sinut tutustumaan #TuePaikallista, #VisitKeskiPohjanmaa, #ExploreMyRegion ja #RetkihaasteKeskiPohjanmaa teemoilla listalta löytyviin palveluihin sekä lähiluontoon. Kokeilepa, kuinka monen eri yrityksen palveluihin ja kohdesuosituksiin ehdit tutustua jo tämän kesän aikana. Uskon, että yllätyt iloisesti!

Aina kun olet suorittanut jonkun haasteista, someta se #VisitKeskiPohjanmaa ja/tai #RetkihaasteKeskiPohjanmaa sekä, #ExploreMyRegion ja muilla kohteeseen sopivilla hästägeillä joko Facebookissa ja/tai Instagramissa (muista julkaista se julkisena), niin osallistut arvontaan. Voit myös osallistua palauttamalla käyntiesi mukaan täytetyn listan 31.8. mennessä Kokkolanseudun Kehitys Oy / ReittienKP, Ristirannankatu 1, 67100 Kokkola.
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan elokuun lopussa haasteessa mukana olevien yrittäjien tuotepalkintoja. Voittajat julkaistaan kunkin palkinnon luovuttaneen yrityksen sekä ReittienKP -hankkeen somekanavissa.

Haaste listaan täältä