Siirry sisältöön
136,00 € / 10 h
Varaa

Kauppias

Perhon Eräelämykset jorma.koivuniemi@perhoneraelamykset.fi 0503565550 Y-tunnus: 2191291-4 Kauppiaan ehdot

Tapaamme Perhossa to aamuna 10.6 klo 9.00 retkipäivämme tapaamispisteellä, josta on järjestetty kuljetus melontareitille. Aluksi tutustumme kalustoon ja melontaturvallisuuteen ja n. klo 10 pääsemme vesille harjoittelemaan melontaa. Lähdemme melomaan Jängänjärveltä kohti Penninkilampea kiireettä, omaa itseämme ja luontoa kuunnellen, aistien ja kokien. Matkan varrella tutustumme mm. ikimetsään, Hangasnevaan ja Ukonsaareen. Jalkaudumme välillä ja teemme erilaisia luontoyhteysharjoitteita, joiden avulla opimme rauhoittamaan itseämme, tiedostamaan luonnon hoitavan voiman ja oivallamme kenties jotain uutta itsestämme

Matkalla nautitaan omia eväitä pysähtymispaikoilla ja halutessasi voit ottaa kaiken ilon irti veden voimasta ja pulahtaa virkistävään alkukesän veteen. Retkemme päätepisteessä odottaa hyvinvointiamme vahvistava villiyrttikasviskeitto nokipannukahveineen ja tulen äärellä voimme jakaa päivän päätteeksi kokemuksia, ajatuksia ja oivalluksia. Päivä päättyy viimeistään klo 19, ryhmän toiveet ja jalkautumisten kesto vaikuttavat päivän pituuteen.

Retki sopii kaikille luonnon maadoittavaa rauhaa kaipaaville, joilla on halu viettää kokonainen päivä omassa ajassa ja tilassa ilman arjen häiriötekijöitä. Sinulla ei tarvitse olla melontakokemusta, opastamme kaikki melonnan saloihin. Retkelle otetaan max. 15 osallistujaa.